Overweeg jij een opleiding in de zorg te gaan volgen?

Bij ons zijn er volop mogelijkheden om je (blijvend) te ontwikkelen.

Wil je je eerst oriënteren op de mogelijkheden? Neem dan contact op met Marleen. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden in de zorgsector en specifiek over de mogelijkheden binnen Sint Jozef.

Wil je starten met een opleiding? Je kunt kiezen tussen werkend leren (BBL/duaal) en school in combinatie met stage (BOL). Voor beide mogelijkheden kun je bij Sint Jozef terecht. Wij begeleiden onze collega’s in opleiding voor verschillende beroepen. Sint Jozef is een erkend leerbedrijf.

Bijzonder bij ons is de Leerhuiskamer. Een deel van onze collega’s i.o. werkt en leert daar. Docenten van Gilde-opleidingen komen op locatie en elke collega i.o. kan een eigen leertempo en niveau volgen. We noemen dit het hybride leren.

Ook als je bij ons werkzaam bent stimuleren we continu om jezelf verder te ontwikkelen. Een aantal van onze collega’s i.o. zijn dus medewerkers die weer in opleiding zijn gegaan.

Leren gaat beter in een omgeving waar je je thuis voelt. Sint Jozef is heel kleinschalig en dus is er veel ruimte en aandacht voor jou, jouw leerwensen en leertempo: maatwerk dus. Er zijn bij ons mogelijkheden in het restaurant, in de dagbesteding/op het Sint Jozefplein, binnen de thuiszorg en binnen Sint Jozef.

Wil je meer weten?

Ontdek samen met ons welke mogelijkheden er voor jou zijn.
Voel je van harte welkom.
Maak een persoonlijke afspraak met Marleen (Funct. Leren en ontwikkelen) via 06 – 8174 7231 (ma-wo-do); Marleen is ook bereikbaar via Whatsapp.
Ook als je een dagje wilt meelopen kun je met haar een afspraak maken.

Zin om bij ons te komen werken?

Onze vacatures vind je hier